HomeDG16 Bug Reports

Experiencing an issue that needs to be fixed? Tell us here!

USB Dongle not light up and not detected (DG V16 Messages in this topic - RSS

tommylejnzh
tommylejnzh
Posts: 3


7/4/2022
tommylejnzh
tommylejnzh
Posts: 3
Hi,

I recently installed a new pc with fresh install of WIN 10 PRO on dell optiplex 7050 8G Ram with Samsung NVME ssd 2.0.
Installed all the drivers... Installed the software DG16 but the dongle doesn't lightup and detect by the PC , I tested all the usb ports and they work fine.
Plugged the dongle back in my old pc Dell Optiplex 9010 :250g SSD, 4G Ram and it works.
Can you provide a work around for this issues ? Thanks.

Regards,

Tommy
0 link
pulse_keri40
pulse_keri40
Posts: 8


7/5/2022
pulse_keri40
pulse_keri40
Posts: 8
Hi Tommy

Please contact Hirsch regarding this issue:


care@hic.us
1-800-394-4426
http://help.hic.us
USA



Thank you


Pulse support
0 link
tommylejnzh
tommylejnzh
Posts: 3


7/6/2022
tommylejnzh
tommylejnzh
Posts: 3
pulse_keri40 wrote:
Hi Tommy

Please contact Hirsch regarding this issue:


care@hic.us
1-800-394-4426
http://help.hic.us
USA



Thank you


Pulse support


Hi,

I am from Newzealand , tried to contact Sewing Time NZ and they said : They don't know .
0 link
pulse_keri40
pulse_keri40
Posts: 8


7/6/2022
pulse_keri40
pulse_keri40
Posts: 8
Hi Tommy,

I'm sorry for your inconvenience. I will reach out to your distributor.

Thank you
Keri
0 link
pulse_keri40
pulse_keri40
Posts: 8


7/6/2022
pulse_keri40
pulse_keri40
Posts: 8
Hi Tommy,

I have created this ticket:
https://helpdesk.pulsesupport.com/a/tickets/74239
Please open the ticket and send your e-mail and phone number.

Thank you
Keri
0 link






Powered by Jitbit Forum 8.3.7.0 © 2006-2013 Jitbit Software